Wordpress Themes
 

Ceglédi esküvő

Egy oldal, ahol mindent megtalál, ami egy csodálatos esküvőhöz kell.

Esküvő tervező program

Ingyenes esküvő tervező program az oltarelott.hu-tól

Miért használjunk tervező programot egy esküvő megszervezéséhez? Bizonyára minden esküvőre készülődő ifjú pár belegondolt már abba, hogy egy esküvő megszervezése milyen összetett feladat, mennyi mindenre kell odafigyelni.  Ebben lehet segítségünkre az Esküvő tervezési segédlet, hogy a ránk váró elintézendőket egy helyen rendszerezhessük.
A programban vezethetjük a meghívott vendégek névsorát, melynek segítségével ültetésrendet készíthetünk. Egy vendéget felvezetésekor nem feltétlenül kell egy asztalhoz leültetni, hiszen az ülésrend általában jóval később születik, mint a vendéglista. Ez viszont azzal járhat, hogy egy-egy vendégről megfeledkezünk, és nem kerül rá az ülésrendre. Ezért a program meg tudja mutatni, hogy kik azok, akiket nem ültettünk le egyik asztalhoz sem.

Napra készen vezethetjük benne az elintézendő feladatok listáját, határidőket szabva a teendőkhöz, melyre a program figyelmeztet bennünket, ha lejárt teendőről van szó. Ezzel együtt költségtervet is készíthetünk, hogy pontosan tudjuk követni az eddig kiadott tételek, a még fizetendő tételek és a várható összköltség alakulását. A nagy napra részletesen kiosztott forgatókönyvet készíthetünk, melyben személyre szabottan határozhatjuk meg, hogy kinek mikor, hol és pontosan mi is lesz a feladata, amelyet akár személyekre bontva ki is nyomtathatunk. Az esküvőnk szervezésével kapcsolatosan felkeresett szolgáltatókat is vezethetjük benne, létrehozva egy szolgáltatói címlistát kontaktokkal, megjegyzésekkel.

Az esküvői piacot kutatva nem igazán találkoztunk hasonló programmal, mely ekkora segítség lenne az esküvőre készülődőknek. E tény indíttatott minket a program létrehozására, és hogy minél több menyasszonynak és vőlegénynek legyen hasznára, ezért döntöttünk az ingyenes elérhetőség mellett. Töltsétek le bátran, próbáljátok ki és meglátjátok, hogy ezentúl nem kell elveszni majd a papírok és cetlik sokaságában, átláthatóan és egyszerűen nyomon tudjátok követni a szervezést.

 

Kategória: Uncategorized | Szólj hozzá »


Szólj hozzá!
Vedd figyelembe: csak azok a hozzászólások jelennek meg, melyet a moderátor jóváhagyott. Ez órákat is igénybe vehet, de nincs szükség a hozzászólásod ismételt elküldésére.